۵ پاسخ

باهاش حرف بزن بگو نباید بزنیم باید بوس کنیم ناز کنیم نباید کسیو هول بدیم اسیب میبینه سعی کن خودت اون لحظه حواسشو پرت کنی

والا بچه های ماهم میزنن...باید یه مدت مراقب باشی بزرگتر که شدن ترک میکنن

رادین هم یه مدت همینطوری شده بود میبردمش پارک اینکار ومیکرد بهش گفتم کاربدیه باید بوسش کنی ولی الان دیگه میریم پارک دیگه سمت کسی نمیره انگار توذوقش خورده با کسیم بازی نمیکنه به نظر من بهش زیاد نگو کم کم یادش میره

اگه زیاد روکاراش حساس بشین اون بدتر میشه پس یه چند روز کاری نداشته باشین شاید بهتر شد

سلام پسرم بچه ها رو هول ميده و ميزنه جدیدا یاد گرفته چکار کنم که یادش بره زدن ممنون ميشم راهنمایی کنید