۶ پاسخ

هروقت تپش قلب میگیری سه بار نفس عمیق بکش بادهن خارج کن عالیه تپش از اضطراب رو کم میکنه اگر نشه شایدبه دارو احتیاج باشه که دکتربایدبده

گر بارداری حتما تحت نظر دکتر آلپرازوم و پروپنانول بخور. و عصاره اسطوخودوس رو از عطاری بگیر بو کن. به این حمله میگن حمله هراس یا پانیک تو نت بزن اطلاعاتت رو کامل کن

من دو سه تا دکتر رفتم کلا پروپرانول و توی بارداری منع کردن. دکتر قلب دکتر زنان و روانپزشک گفتن نخور. بجاش قرص فلوکستین ۱۰ داد گفت ضرر نداره. آرامبخش.. حالا میخای شمام از دکترت بپرس

شاید تیروئید داری که تپش قلب داری یه تست تیروییدم بده گلم

سلام خودسرانه دارو.مصرف نکن خانمی
قرص ایزوکسی پرین نمیخوری؟
چون منم بعد خوردن قرص تپش قلب شدید میگیرم دکتر گفت از عوارض این قرص

پرانول برا تپش قلب خوبه اما فک نکنم تو بارداری خوب باشه بازم اگ بارداری از دکترت سوال کن