۵ پاسخ

سلام. بچه ها زبون ندارن که خواسته شون رو بگن. باهاش زیاد وقت بگذرون و باهاش صحبت کن زیاد نوازشش کن احتمال داره دندون دراوردن اذیتش کنه. ارامش شما بچه رو اروم میکنه

سلام بچه ها همشون همینن قشنگ نمیتونن منظورشونو برسونن با جیغ و گریه خاستشونو میگیرن پسرمنم با جیغ یا گریه ولی حواسشو پرت میکنم یا یه خوردنی بش میدم ساکت میشه

احتمالا داره دندون در میاره خیلی درد میکشن منتهی چون نمیتونن به زبون بیارن بهونه گیری میکنن و پرخاشگری میکنن اگر بزاق دهنش کشدار باشه مطمئن باش دندونه

سلام بچه ها همشون الکی بهونه میگیرن....چون نمی تونن حرف بزنن خواسته هاشونو با گریه بیان میکنن

اینوازما میپرسید ...شمامادرشید!!!