۷ پاسخ

من نمیشناسم ، ولی دو تا مطلب ، یک بهش حتما مقدار تعیین شده مولتی ویتامین رو بده چون اشتها آوره ، دو غذایی رو که خودت دوست داری اصرار نکن بخوره ببین خودش چی دوست داره ، شاید گوشت نخوره ، مهم نیست ، بزار جلوش بازی کنه خودت هم بازی بازی یه کوچولو بهش بده بخوره ، اصلا نگران نباش ، بچه چاق اگر دوست داری آب و نمک بده پف کنه ولی اگر بچه سالم میخوای بزار به عهده خودش ، پسر من ۱۸ ماهس و ۱۲ کیلو وزن داره ، صبحانه تخم مرغش رو بدون نون میخوره ، گوشت خورش میخوره ، برنج و ماست میخوره ، گاهی هوس سیب زمینی و هویج میکنه و گاهی سوپ ، اینها به تنهایی وزن نمیاره ولی اگر با اشتها بخوره هم دفعه بعد اشتهاش بهتره هم سلامت میمونه هم وزن میگیره ، پیشنهاد میکنم شیر خشک نده شیر پاستوریزه و خامه بدی بهتره ، ویتامین هاش یادت نره مامان مهربون😍

سلام عزیزم الان اگر شیرخشکم بگیری و بهش بدی بدتر میشه خوردو خوراکش...همه برای به غذا افتادن بچه هاشون شیرو کم میکنن تا میل بچه به غذا بره سعی کن همون مقدار غذایی که میخوره و مغذی کنی حتی اگر خیلی کمه با ۴مغز یا کره یا هرروغنی که در دسترسه پای مرغم خوبه اگر قلم در دسترست نیست

چرا شیرخشک
شیرگاو بده با عسل یا سه شیره

سلام دوست عزیز بهتون توصیه میکنم این کارو انجام ندی چون شیرخشک خودش مانع میشه بچه غذاشو درست بخوره،دخترمن خیلی بدغذاست من با دکترشون که مشورت کردم گفتن بخاطر شیرخشک تا زمانی که شیرخشک میخوره میل زیادی به غذا نداره درضمن وزن گیری بچتون با شیرخشک حل نمیشه دخترمن روزی چندبار شیرخشک میخوره ولی وزن گیری خوبی نداره،چون بچه بعداز یکسال وعده های اصلیش باید غذا باش ،شیرو به عنوان غذای کمکی بخوره

شب خیر. عزیزم بهش سویق بده .هم طبیعیه هم خیلی تو رشدش کمک میکنه

بجای دادن شیر خشک تقویتی بگیر براش سویق استفاده کن تو غذاهاش قلم گاو یا شتر مرغ بگیر بپز عصارشو توی غداش بریز شیر خشک بدی بعدا باید دوباره ازش بگیریش که این کارم سخته

سلام سعی کن شیر خشک ندی زیادم خوب نیست سویق کودک از عطاری بگیر تو غذاهاش بریز بده بخوره خیلی مقویه حتی میتونی فرنی هم درست کنی با سویق