۷ پاسخ

خوب سیرش کن خودتم کنارش بخوابی بیشتر می خوابه من وقتی کنار بچه ميخوابم بیشتر استراحت می کنه،،

سلام عزیزم برا رفلاکس شه سرشو بالا تر از تنش رو سطح شیب دار بخوابون

عزیزم دختر منم اینطوری بود به مرور درست میشه باید تحمل کنید کم کم از سرشون درمیاد

شب میخواد بخوابه خوب سیرش کن بعدشم جاشو جدا کن من یه تاب درست کردم بالای تختم و بچم تو تب میخوابه
از وقتی شبا میذارمش تو تاب خوابش مرتب شده و تا صبح بیدار نمیشه
کنار خودم بود تا صبح شیر میخورد نمیذاشت بخوابم

سلام دختر منم همین مشکلو داره فکر کنم به خاطر دندون و نفخ شکمشون باشه منم متوجه نشدم برای چی هست 🙄

سلام دختر منم اینطوری هستش شبا خیلی بیدار میشه اصلا هم خواب عمیقی شبا نداره کلا شاید 3 ساعت راحت می‌خوابه

سلام منم همین مشکل را دارم الان هشت ماهه باش کنار امدم اوایل خیلی سختر بود ااان دوساعت یبار بیدار میشه اون وقتا ساعتی یبار بیدار بود بعدها فهمیدم بخاطر بادگلو و نفخ شکم اذیته نمیتونه بخوابه وگرنه گرسنه نبود با سه قطره پدی لاکت هر دوازده ساعت یکبار خیلی بهتر باد معده خالی میکرد و کمتر بیدار میشد.البته بچه من به پروتین گاوی حساسیت داشت با حذف اون الان راحتر میخوابه.شیر خشک هم سرشار از پروتین گاویه شاید لازم باشه نوعش را عوض کنی در صورتی که از ابتدای مصرف این شیر خشک را پزشکش تجویز کرده و مشکلی را نداشت که هیچی ولی اگه میدونی از ابتدا همینجور بدخواب بود بنظرم بهتره با یه دکتر مجرب مشاوره کنی و شیر خشک را انتخاب کنی.