مامانها پوشک مولفیکس بهتره یا مای بی بی؟؟

۲۷ پاسخ

من ک مای بی بی استفاده میکنم خیلی خوبه

من مولفیکس استفاده کردم عالیه

مولفیکس بهتره.ولی من مای بیبی استفاده میکنم

بستگی به بچه داره من مولفیکس میگرفتم اولا بعد پاهاش زخم شد بچم کانفی گرفتم ببم گرفتم مرسی گرفتم از هیچ کدوم راضی نبودم ولی مای بی بی گرفتم بهتره با اینکه قیمتش هم پایینتر نسبت به این اینا ولی بازم به نظر من بهتره

پوشک مولفیکس سبزرنگش که ضدحساسیته خیلی خوبه به نظرم بهتره مایبی اما یکم گرونتره

منم اولا مولفیکس بستم پای بچم همش میسوخت تاول میزد ولی خدا روشکر از وقتی مای بی بی استفاده میکنم دیگه پای بچم نمیسوزه

بنظرم مای بی بی بهتره من همه پوشک هاروامتحان کردم ازهمه بهتر مای بی بی هستش عزیزم

من مای بی بی استفاده میکنم واسه بچم...راضی هستم...بستگی به پوست پای کوچولوتون داره که پوستش حساسیت نشون نده

والا دوتاش خوبه.ولی مای بی بی بهتره فک کنم
مولفیکس قبلا خیلی بهتربو. الان ی کم ضعیف شده.
ولی دوتاش به پای دخترمن میسازه

عزیزم بستگی به بچه داره که کدم بسازه بهش مای بی بی ارزون تر از مولفیکس هستش من اولا مولفیکس استفاده میکردم حالا کانفی کانفی بهتره چون مولفیکس نم پس میداد ولی کانفی نمیده

منم ازمای بی بی استفاده میکنم. تاحالاهم مشکلی برابچم پیش نیومده.بستگی داره چه پوشکی به چه پوستی بشینه. قیمتش مناسب ترم هست .زودترم عوضش میکنم حساسیتی چیزی هم نداره بهش تاحالاهم نسوخته پاهاش.

عزیزم بستگی داره چه مارکیش به بچت بسازه من مولفیکس بستم لای پای بچم سوخت چون جنس مولفیکس مرطوبه ولی الان مای بی بی بهش میسازه

دوتاش خوبن اما مولفیکس سایزبندیش خوب نیس مای بی بی عالیه

اولا مولفیکس میگرفتم زود خمیر میشد الان مای بی بی میگیرم خوبه

من که مای بی بی استفاده میکنم راضی هستم

مولفیکس چون مشبک داره ولی مای بی بی نداره من راضی نبودم.کانفی هم قبلا خوب بود الان پلاستیک داره لایش.البته بستگی داره چی بهش بسازه

من از ملفیکس راضیم

پوشاک مو لفیکس عالیه من بدوتولد استفاد کردم تالان پسرم پاهاش نسوخته

به نظر من مولفیکس بهتره چون قدرت جذبش بالاتره و مدت زمان بیشتری هم میشه گذاشت

مولفیکس بهتره بعد قابلیت جذبش هم بالاس ، هوا هم رد میشه ازش جیش هم در نمیزنه

من مولفیکس استفاده میکنم راضیم

مولفیکس نرم تره بیشتربچه ها مولفیکس میسازه بستگی ب بچه هم داره

سلام معلومه ک مولفیکس بهتره مای بی بی خشکه پای بچه روخیلی میسوزونه امامولفیکس زیادحساسیت ب بچه نشون نمیده خوبه

والا بستگی ب بچه داره من مای بیبی میبستم اولا ب مولفیکس حساسیت داشت الان ده روز ه برعکس شده کلی مارک دیگم استفاده کردم ولی خب دیگ

فقط مای بیبی یبار مولفیکس امتحان کردم اصلا راضی نیستم هم زود پر میشه هم حساسیت آورد واسه دخترم

سلام صددرصد مولفیکس من ازش خیلی راضیم ازوقتی دخترم دنیا اومد مولفیکس میبندم یبار مای بی بی بستم زخم شد

مای بی بی جلد آبی.جدیدا جلد نارنجیش اومده خوب نیست.فقط آبی