۵ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم از اول چهارماهگی همینجور بود. پاهم میگرفت و میخواست تو بغلمون واسته. دکترش گفت چون پا میگیره امادگیشو داره بشینه. از اخرای ۴ماهگی کمکش کردم بشینه ۵ماه و نیم که شد دیگه کامل خودش مینشست بدون کمکی. شماهم کمکش کن بشینه خوبه.

ن عزیزم چ اشکالی داره.دخترت از اون دست بچه هایی که ماشاالله زرنگ و دوس داره زود بشینه و راه بیفته.خدا حفظش کنه

پسر من از اونموقع مینشست.یعنی دکترش اجازه داده بود.عین بچه شما کنجکاو بود.دراز کش جاییو نمیدید گریه میکرد.الانم دوست داره سرپا واسته

ن گلم زمانشو کم کن ولی بذار بشینه

دخترمن رفته توی۶ولی نمیشینه حتی دمرهم نمیشه☹