۵ پاسخ

سلام بانو. نه . مشکلی نداره. شما روزی یکبار به کوچولوتون قطره بده. زمانش فرقی نداره.مهم دریافت کردن قطره هست. ولی سعی کنید حدود یه ربع تا بیست دقیقه بعد از شیردهی باشه. چیزی که پزشک به من گفتن این بود.

سلام.سر ساعت نه.ولی صبح باید بدی.بعداشت ب من گفت صبح تا ظهر وقت دادنشه.شب نه

سلام عزیزم نه هروقت که سرحال بود بده بخوره

سر ساعت نه ولی حتما هر روز باید بدی تا در اینده خدایی نکرده مشکلاتی استخوانو پا براش پیش نیاد

سلام من که هرموقع یادم.بیفته.میدم بعدنصف نصف میدم که بالانباره.اخه بالامیاره