۱۰ پاسخ

همه میدونن که اون بچست و متوجه نمیشه که باید صبر کنه پس اصلا خجالت نکش

خجالت نداره بچه یک سال هفت ماهشه ۱۷ سالش که نیست هنوز نمیدونه کار درست چیه یواش یواش بهش یاد بده البته الان هر چی بگی شاید یاد نگیره ولی تو گوشش هست متوجه میشه بزرگتر بشه خوب میشه

والامهرادمن همینطوره☺

پسر منم همینجوریه. چندین مرتبه واسم پیش اومده. مادرشوهرمم وقتی میفهمه میگه واااا این به کی رفته؟ بچه های من اصلا اینجوری نبودن و هر کی هم هرچی بهشون میداد قبول نمیکردن .اینقدر پز بچه هاشو میده بهم

بچها همینطورن .لعیاهم هی داد میزنه میگه بَه بَه تانگیر دست بردار نیست

عزیزم اگه خوراکی میخواد از میزبان اجازه بگیرید و بهش بدین یا همیشه یه خوراکی که خیلی دوس داره رو براش ببرید که اگه خواست بهش بدین چون بچه ها که متوجه نمیشن دلشون یهو یه چیزی میخواد

کجالت نکش توهم خیلی راحت سریع براپسرت پزیرایی کن وبگوچه عجب پسرم یه چیزی میخوادبخوره ولی نظرمن اینه اصلامهم نیست هروقت ۶ساله شداون وقت دیگه بهش بگونکنه

عزیزم نگران نباش بچه ست نمیفهمه بزرگ خوب میشه

بچه است دیگ خجالت کشیدن نداره.دعواش کنی بدترمیشه خودت براش بده بخوره بعداینکه خورددرسته هنوزمتوجه نمیشه اماحرفت توذهنش میمونه بهش توضیح بده ک این کارزشتیه واین حرفا.چون اگ اولش لجبازی کنی ودعواش کنی وندی اصلابحرفت نمیره

خیلی هم لجباز شده دیگ کم آوردم نمیدونم چجوری برخوردکنم نمیخام بچه بی ادبی تربیت بشه