۳ پاسخ

سلام مامان مرسانا
سعی کنید دستشویی رفتن و لباس پوشیدن را با بازی و تفریح براش انجام بدین بذارین خودش انتخاب کنه که چی میخواد بپوشه(از بین لباس هاش خودتون چندتا لباس انتخاب کنین و بقیه ش را به خودش بسپارین)سعی کنبن برای بیرون رفتن یکساعت قبل تر شروع کنین به لباس پوشاندن مرسانا چون وقتی عجله دارین باعث میشه هم خودتون خسته بشین هم به مرسانا فشار بیاد
من اول کاری که برای از پوشک گرفتن فاطمه انجام دادم استفاده از قصری بود که واقعا خیلی کمک میکنه برای بچه هایی تازه میخوان شروع کنن چندتا از این برچسب های کارتونی بهش میدادم میگفتم هر وقت کارت تموم شد یه دونه ش را بچسبون به دیوار و واقعا تاثیر گذار یود
در مورد یبوست بچتون هم بگم واقعا برای بچه ها دردناکه خوراکی های از قبیل(لواشک.کیوی,گوجه,برگ هلو,)بسیار مفیده در درمان یبوست

در مورد لباس عوض کردن بنیتا هم اینجوری بود ومن وباباش وقتی میخواستیم لباسش رو عوض کنیم کلی باهاش بازی میکردیم وتو بازی و شوخی وخنده لباسش رو عوض میکردیم الان دیگه خوب شده حتی خودش موقع بیرون رفتن لباس هاش رو عوض میکنه

سلام سعی کنید محیط دستشویی رو جوری که دوست داره کنید مثلا بنیتا آب بازی خیلی دوست داره من زمانیکه میخواستم از پوشک بگیرمش میذاشتم تو دستشویی یه کم آب بازی کنه این براش تفریح خوبی شده بود ولذت میبرد وتند تند دستشویی میرفت وخیلی راحت از پوشک گرفتمش