۵ پاسخ

عزیزم خیلی زوووده بچه ها تا تقریبا ۱۰ماهگی شاید بیشتر فقط آوا تولید میکنن. عجله نکن و بچتونو با هیچ بچه ای مقایسه نکنین.

وایی خب زوده قرار نیس همه بچه ها دد و بابا بگن ب موقعش همه این حرفارو میگه عجله نکن همین ک صدا از خودش در میاره یعنی شکر پسر منم صدا در میاره الان نه ماهشه

پسر منم همینه کم کم حرف میزنه نگران نباش

زوده گلم، چقدر عجله داری؟

دخترم منم 8 ماه و نیمه فقط صدا از خودش در میاره بعضی وقتا ماما میگ بین صداهایی ک در میاره زوده هنوز اما میگن باید برا بچه ها کتاب قصه زیاد بخونیم