۴ پاسخ

سلام شربت دكسترومتورفان هر ٨ ساعت ٢ سي سي

سلام براش سوپ شلغم درست کنید .انشالله زود خوب میشه . وقتهایی که خواب هست براش بخور بزارید .

کلا سوپ هر مدل که میدادین قبلا و مایعات هم بیشتر بهش بدین .چون اگه آبریزش هم داره آب بدنش کم میشه .اگه شیر خودتون رو میدین شیر مادر از همه چیز به نظرم مفیدتره برای بدن بچه.تند تند بهش شیر بدین .

سلام عزیزم.باید حتما بره دکتر چرک خشک کن بخوره.ولی برا سرفه و خس خس سینه جوشونده به دانه و بارهنگ واقعاااا عالیه و بخور آب گرمم دائم بالا سرش روشن باشه تا خلط گلوش کنده بشه.ایشالا زودی خوب بشه