۴ پاسخ

پسر منم همین مشکل رو داره.البته مچ پاش هم مقداری انحراف داره.و من پیش سه دکتر بردمش و همگی گفتن کفش طبی بپوشه.وگرنه انحراف پاهاش زیاد ميشه و خدای نکرده منجربه انحراف زانو ميشه که باید عمل کرد..با اینکه سعی میکنم همیشه تو خونه کفش پاش کنم.وقتی یکی دو روز نپوشه پادرد ميگيره.دکتر گفت بخاطر فرم پاش بدون کفش بهش فشار میاد

سلام عزیزم سعی کن حتما چهار زانو بشینه , خیلی از بچه ها نشستنشون بد هست که منجر به این مشکل میشه

تاسن ۶سالگی پاهای بچه پرانتزی هست بعدازون اگراین موضوع رودید که هست بازم بایدپیگیربشید

منم بردم دکتر گفت تو این سن طبیعیه تا سن ۷ یا ۸ سال درست میشه