۱۳ پاسخ

خانمی تا دو ماهگی ممکنه تیره تر هم بشه بعد ش کم کم شروع به روشن شدن میکنه یک سالگی بیا و بهمون بگو چقد تفاوته بین الان و یک ماهگیش 😍

عزیزم اگه دردای کولیکی داره وقتی که تموم بشه رنگ بچه باز میشه.

دقیقا دخترمنم همینطوره ومن هروز ناراحتم همش به مامانم میگم چرا سفید نمیشه

عزیزم رنگ پوست دخترت الان چجوری شده منم رنگ پوست دخترم تیره ست میخوام ببینم چجوری میشه

سلام مامانی پوست دخترتون چ رنگی شد سفیدتر شد

پسر من کبود بود بعد ۴۰کم کم ب رنگ خودش اومد البته بعضی بچه ها زودتر رنگ و روشون باز میشه

درضمن عزیزم چ اشکال داره سبزه باشه الان دیگ پوست سفید مد نیست

سلام
عزیزم چیکار کردی رنگه دخترت باز شد دختره منم خیلی سبزه هست دختره جاریم سفیده سفیده دختره من حتی بدنشم سبزه هست خیلی ناراحتم بخدا

بچه های شماهم رنگ پیشونیش تیره ترازصورتش هست؟

سلام خانماببخشیدرنگ بچه هاممکن به مرورروشنتربشه؟

سلام عکس پروفايلت دختر خودته .این که رنگ پوستش سفیده

دختر رنگش پوستش سفید شد؟

چه رنگی شد بچت؟؟
من الان بچم همیطوره
اگه کاری کاری به منم بگو چون دارم داغون میشم