۴ پاسخ

سلام دوست عزیز
بچه ها اب بازی رو دوست دارن
باید تو حیاط تاوقتی هوا گرم نشده برا آب بازی نبریدش
تو حموم اب ولرم کنید بذارید بازی کنید خونه رو گرم کنید تا دم عیدی سرما نخوره

سلام دختر منم همینجوریه متاسفانه مشکل منم هست میترسم سرما بخوره تا میرم رو تراس گل ها رو آب بدم ظرف آب رو خالی میکنه رو خودش تو حموم و ظرف شویی هم همینجوریه آب میریزه رو سرش نمیدونم یخ نمیکنه😳😳😳😳

همه بچه ها دوس دارن تو حموم که آب ولرم باسه بیرون هم تا هوا گرمه اشکالی نداره. پیر من جمعه کلی کنار رودخونه بازی کرد اما تو آفتاب بود.

بچه ها عاشق آب هستن. ما تو آشپزخونمون یه حوضچه کوچیک داریم. قبلا میرفت توش وامیستاد و آبو باز میکرد. خودشو خیس خیس میکرد. الهی شکر یه مدته دیگه اینکارو نمیکنه