۵ پاسخ

عزیزم کار خوبی میکنی از یکساگی به بعد فقط وابستگیه ،صبر زرد از عطاری بگیر بزن روی سینه ات نمیخوره البته گاهی بزن که دفعات شیر توی روز کم بشه بعد قطع کن فقط شب بهش بده بعد باغذاسیرش کن شیرشب هم قطع کن اذیت میشی ولی غذاخور بشه بعتر وزن میگیره

عزیزم برای اینکه بتونی کوچولوت رو از شیر بگیری....باید چند ساعتی ازت دور باشه و زیاد نبینت.ضمنا...هر وقت شیر خواست....با شیشه بهش شیر جوشیده شده با نبات بده....موقعی که تشنه است هم بهش آبمیوه و آب جوشیده بده...یا اگر شیر خشک میخوره...شیر خشک هم جایگزین خوبی هست....ان شا‌الله بتونی به راحتی و بدون اینکه خودت و کوچولوت اذیت بشی...از شیر بگیریش😍

عزیزم چرا انقدر زود میخوای بگیری ازشیر،گناه داره بچه اگر شیر هم نداری باید شیرخشک بدی گناه داره

عزیزم از چیزایی چندش اور استفاده کن یا چیزایی که بچه میترسه... میتونی رب انار رب گوجه بمالونی که رنگ سینه عوض بشه بعد بگی اووووف شده... بعضی بچه ها نترسن و با این حال میان سمت سینه اگه بچه شمام ازین دست نی نی ها بود میتونی صبرزرد که عطاری داره یه ماده گیاهی ضرر نداره بمالونی به سینت که تلخ بشه یه بار میک بزنه بدش میاد و احتمالا دیگه نخوره ولی چندروزی این روند رو ادامه بده که مطمئن بشه که برای همیشه تلخ شده

خب بسلامتی
من از شیرنگرفتم‌نی نیمو اما زیادم نمیخوره درحد یوعده
بهتره ازقضیه ممه رولولو برد استفاده کنین یمدت لباس یا رویه هایی روببندین که سینه رو نبینه از چیزی استفاده کنین روی سینه بچسبونین که باصلاح چندشش بشه و بدش بیادو بترسه
تلخکم که موجوده توی داروخونه و عطاری میتونین استفاده کنین
جایگزین شیرمادرفراموشتون نشه