۵ پاسخ

من شبا موقع خابوندن پسرم قبلش سرلاک یا فرنی میدم و آب بعد راحت میخابه. این وزنشو بالا میبره

سلام عزیزم پسرم هفت و نیم ماهگیش ۹ و نیم کیلو بود الان بخاطر اسهال طولانی مدتش وزنش زیاد بالا نرفته.بخاطر دندونشه.بهش آب پرتقال.زرده.کته
آب مرغ.خرما.و حریره بادام.موز‌.سیب زمینی بده تو غذاهاشم کره بریز البته ب مقدار کم.

عزيزم من 8 ماه و 20 روزشه 9500

س دخترمن۷ماه و۲۱روزشه زمان تولدش۳کیلوبود الانم۷کیلوئه بهداشت گفت وزنش کمه گفتن بهش خرمابامغزپسته و بادام بدم و توی غذاهاش کره بریزم و بهش برنج بدم.دوهفته دیگه باید ببرمش ببینم وزن اضافه کرده یانه

سلام عزیزم بستگی به وزن تولدش داره با اون باید بسنجی.توی نمودار وزنش بهداشت بهتون نگفته وزن گیریش خوب بوده یا نه؟؟