۶ پاسخ

سلام عزیزم. من قطره آیرویت میدم به پسرم فوق العادس. البته پشت بندش یکمم اب میدم بنوشه

سلام،منم از دکتر پسرم خواستم یه شربتی معرفی کنه که مولتی و آهن باهم داشته باشه گفتن تا یکسالگی بهتره جدا جدا بدید به بچه که خودم مولتی بهداشت و میدم آهن هم قطره فروگلوبین میگیرم از بیرون

اگه همونارو میخوره بده،اگر نه که ویتان هم آهن داره هم مولتیه و زینک،ولی نیکا هیچ کدوم رو نخورد از بوی آهن بدش میومد تا دکتر بهش قطره آهن ایروفیکس رو پیشنهاد کرد عالیه و خوب میخوره ویتامین هم بی بی جویس میخوره

عزيزم من ویتانه ميدم ک هم زینک داره هم آهن هم مولتی ویتامین

سلام من بردم دکتر اطفال یه قطره آهن و مولتی دادکه عکسشو واست گذاشتم پایین

من همون مولتی بهداشت میدم. آهن رو خودم میخرم فروزمال
.. قطره آ. د هم خودم گرفتم 1بار در هفته میدم