۲ پاسخ

اگر با استراحت کاملا خوب میشید نیاز به دارو نیست و آمپول و شیاف داروهای ضد سقط هستند. نگران نباشید

سلام عزیزم, موقع خوابیدن حتما یه بالش زیر پاهات بزار و یه بالش هم بین دو تا زانو که وقتی به پهلو میخوابی زانوهات روی هم نباشه, مدت طولانی هم نشستن یا ایستادن خوب نیست, من خودم درد کمر داشتم ولی برای خواب بالش بارداری سی شکل گرفتم و استفاده میکنم, واقعا تاثیر داشت و الان خدارو شکر کمردردم خیلی بهتر شده