۶ پاسخ

قطره پدی لاک خیلی خوبه پسر منم همین مشکل رو داشت الان اصلا بالا نمیاره دیگه

میگن باید سرما شیر بدی..شبا هواست باشه توخواب بهش..بهش یهو بهش شیر نده..وسط شیر اروغشو بگیر حتما.. اس امپرازول باشیر خودت قاطی کن صبح شب بده..

حتما شیب دار بذارین حین شیرخوردن چندین بار آروغ بگیرین و بعد شیر خوردن 20 تا 30 دقییه بصورت عمودی بذارین

امپرازول بده ۲۵دونه ازداخل کپسول جداکن باشیرت قاطی کن وباقاشق بده به نی نیت

عزیزم اگرخودت به بچه شیر میدی به هیچ عنوان مرکبات و لبنیات گاوی نباید بخوری.حتی کیک که توش از شیر استفاده شده

سلام عزیزم متیلیوم بده عالیه امتحان کن