۵ پاسخ

عزیزم اول اینکه بگو عفونت داری یا نه چون اگه بچه داشته باشی ولی عفونت داشته باشی دیرتر نشون میده اگرم نداشته باشی یه چن روز صبر کن نشدی باز برو یه ازمایش بده...بعد اینکه کیست و تنبلی تخمدانم مانع پریود شدن میشه

سلام اگه سابقه عقب انداختن نداری برو ازمایش خون بده.فردا صبحم باز یکی بزن ولی بهتره بری ازمایش

به نظر من یه چن روزم صبر کن اگه نشدی برو یه آزمایش بده

طبیعیه رحم داره امادگی برای باوری پیدا میکنه
پریود میشی

عزیزم انشالله ب خاسته دلت برسی.
اگه کسی باردار باشه روز بعد از پرید بی بی چک نشون میده