۶ پاسخ

سلام چهارساعت ب چهارساعت استامینوفن بهش بده..تعدادقطرهاش هم بستگی به وزنش داره وزنش ضربدر دو کن به همون تعداد قطره بده بهش یخ بریز تو کیسه بذار جای واکنسش .. امروز کمپرس سرد بذار فردا کمپرس گرم

هرچقدوزنشه دوبرابرش قطره بده مثلااگه چهارکیلوهست ۸تاقطره بده امروزکمپرس سردبزارفرداهم کمپرس گرم اگه کیسه اب داری ابش کن بزارفریزرتایخ بزنه بعدبزارروش گرمم اب گرم بریز

اگه تبش بالانیست هر6ساعت دوبرابر وزنش استا بده اگه تبش بالا بودهر4ساعت .کمپرس سردهم هردوساعت دودقیقه.کمپرس سردهم من چندتکه کوچیک یخ میریختم پلاستیک.بعدمیذاشتم لای یه پارچه میزاشتم روپاش

توخواب بهش استا بده تب نگیره

سلام عزیزم الان دو برابر وزنش قطره بده کمپرس سرد هم بذار وهر ۴ساعت تا دوروز قطره بده،فرداهم کمپرس گرم بذار و دمای بدنشو کنترل کن

استامینوفن ۲ ساعت قبل واکسن پاراکید بهتره. کمپرس سرد از بیست دقیقه بعد واکسن تا شب. هر ۴ ساعت دو برابر وزن