۹ پاسخ

عزیزم بله منم برام نوشته ودارم استفاده میکنم خیلی خوبه به نظرم

عزیزم منم چون سرکلاز کردم و جفتم پایینه از هفته نوزده دارم میزنم هفته ای یه دونه

مگه چطور؟؟؟ سوالی دارید بپرسید.

منم ازهفته ۱۴هم هفته ای یه امپول پروژسترون باشبی یه شیاف میزنم ماهی هم یه امپول پنی سیلین براجلوگیری ازپاره شدن کیسه اب فکرکنم تاآخربزنم چون سابقه زایمان زودرس دارم..برام دعاکنید ممنون میشم..

من از ماه قبل شما شیاف پروژسترون میذارم،هنوزم قطع نکردم،اخه وقتی راه میرفتم و میشستم احساس میکردم شکمم میاد پایین،بخاطر زایمان زودرس بهم شیاف داد

بله منم سر پسرم روزی یکی میزدم تا هفت ماه کامل

سلام من ۲۷ هفته ام .شیافشو نوشته استفاده میکنم

سلام من هفته 28هستم ودارم هفته ایی یه دونه میزنم

من شیافتشو استفاده میکنم .