۸ پاسخ

سلام بهش بیشتر آب بدید آب بدنش کم نشه خوابش هم واسه بیحالیشه
من دختر خودم چند وقت پیش انقد آب بدنش تو سرماخوردگیش کم شده بود رفتیم بیمارستان سرم وصلش کردن

سلام عزیزم بیشتر بخاطر بی حالی وخود شربت سرماخوردگیه.اگه بهش شربت سرماخوردگی میدی یکی از دلایلش همینه.پسر منم همینه.فقط مرتب بهش مایعات وآب هویج بده ومیوه لیمو

اگه بهش دارو میدید از علایم داروعه نگران نشین چون اکثرشون خواب آورن

از یه طرف میگم خوشبحالت میخوابه اینا 1بارم.بزووووررر.
ولی خب زیاد میخوابه بچه طفلک بدنشم درد میکنه دیگه سرما بده اخه.تب نداره؟؟دارو میدی بهش؟؟؟

اگر دارو مصرف میکنه حتما برای اون هست,بی حالی و کسلی هم مزید بر علت میسه,امیدوارم خیلی زود خوب شه

عزیزم چون حال نداره برای همین میخوابه دارو هم اگر میدی بی تاثیر نیست نترس از خوابیدن هیچ اتفاق بدی نمی افته فقط سیرش کن آب یا اب میوه هم بهش بده

حتما سرماش شدید به خاطر همین زیاد میخوابه نگران نباش

مال داروهاش نیست خواب اور باشه یا داروهاشو زیاد از حد میدی