مامان مامان دایان مامان مامان دایان ۱۰ ماهگی
مامان ... مامان ... ۹ ماهگی
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
💕💕

#مهم
#نشر_دهید

یک لحظه ندانم کاری، زندگی بچه را برای همیشه تغییر میدهد.
فقط در یک لحظه، سندرم تکان دادن بچه باعث آسیب شدید و دائمی یا حتی از بین رفتن زندگی میشود.

ساعت دو صبح است.
بسيار خسته ايد و از صداي گريه ي دائم که در سرتان مي پيچد، گوشهايتان زنگ ميزند.
دوباره بيدار شده است.
شما هرگز به کوچولويتان آسيب نميرسانيد، اما گاهي فقط براي ثانيه اي و براي لحظه اي سکوت و آرامش، دنيا را هم ميدهيد.
در اين ساعتهاي تاريک، حتي مهربانترين و دقيقترين والدين نيز به سادگي ميشکنند.

آسيب سر بسيار شديد که به طور معمول به عنوان سندرم تکان دادن بچه خوانده ميشود، زماني رخ ميدهد که بزرگسالي به شدت کودک يا نوزاد را تکان ميدهد و اغلب به قصد تلاش براي متوقف ساختن گريه است.
چون ماهيچه هاي گردن نوزاد به خوبي رشد نکرده اند و حمايت اندکي را براي سر او فراهم ميآورند، اين حرکات خشن، مغز را در جمجمه به عقب و جلو پرتاب ميکند و باعث صدمات جدي و تهديد جاني ميشود.