۷ پاسخ

بله دختر من رفلاکس داشت .دکتر بهش قرص پنتومید داد هرروز ناشتا یک چهارم بهش میدم حل شده داخل آب ، خداروشکر خوب شد

بله دختر من خدا رو شکر خیلی بهتر شده

من دخترم رفلاکس داره بردمش دکتر بهش شربت موتیلیوم داد که به سختی پیدا کردم با قطره متوکلوپرامید اصلا خوب نشد،بردمش یه دکتر دیگه که فقط داروهای گیاهی میده ،گفت رفلاکس اصلا با دارو خوب نمیشه تا 6 ماه به مرور زمان خودش خوب میشه، به بچم شیر خشک ببلاک ای آر داد که شیر خودمو بدم دوساعت بعد شیر خشک ،گفت به هیچ وجه زیر 2 ساعت به بچه شیر نده شیرشم خورد نیم ساعت رو شونت باشه بزن تو پشتش داره میخوابه هم پشتیش شیب داشته باشه ،من اینارو یه ماهه رعایت میکنم خداروشکر دخترم خیلی خوب شده

نه عزیزم دختر من که بدتر شده بهتر نشده

خوب نمیشه یکم جلوگیری میکنه

بچه من که خوب نشد...دیگه بی خیال شدم انشالله بزرگتر که شد خودش خوب میشه...دارو که بهش میدادم شکمش کار نمیکرد...

رفلاکس که درمان کامل نداره با دارو ولی پیشگیری میشه و اینکه نباید ادویه جات و لبنیات و ترشی و سرخ کردنی مصرف داشته باشیم چون اینا خودشون رفلاکس و بیشتر تشدید میکنن و بچه خیلی اذیت میشه و اینکه وقتی شیر خورد اروغش رو بگیریم حتما و شیب دار بزاریمش من پسرم رفلاکس داره از وقتی رعایت کردم این چیزارو خیلی بهتر شده قرص امپرازول و شربت رانتدین و قطره ببلاک و پدی لاکت و کولیک اید هم بهش میدم و اینکه روزی سه بارم روغن بادام تلخ براش میزنم و ماساژ میدم شکمشو کمرشو