۸ پاسخ

سلام.من بچم سه ماه و ۱۲روزشه.نه دیگه تو خونه نمیزارم‌مگه اینکه خیلی سرد باشه یا تازه ازحموم درآورده باشمش.۲۴خوبه

فقط شبا سرش میکنم.... وگرنه توی طول روز نه... کم کم باید عادت کنند با سردی و گرمی هوا تا زود مریض نشن

سلام عزیزم. دختر من ۳ ماهش هس تو خونه کلاه سرش نمیذارم. اتفاقا دومای خونه‌تون عالیه. چون من دخترمو بردم دکتر گفتم خیلی سینه‌مو مک میزنه ولی انگار سیر نمیشه همش گریه میکنه. بعد از چندتا سوال، بهم گفت دمای خونتون زیاده بهترین دما واسه نوزاد ۲۴ و ۲۵ درجه هست. از وقتی دمای خونه رو ب این حد رسوندم دخترم خیلی ارامش داره دیگه بیقراری نمیکنه

ن زیاد گرم نگه ندار سرما میخوره سریع بیرون رفتنی

من که نه فقط بیرون ببرمش اره دیگه نه چون بچه حساس میشه و یخورده که دما اومد پایین بی تابی میکنه

من ن سرلختش میذارم
البته بعد حموم حتما کلاه سرش میذاریم

سلام ،میگن تا ۳ماه باید همیشه سرشون باشه بعدش فقط واسه بیرون

وای نه بچه ها گناه دارن من فقط وقتی از حموم میارم نیم ساعت اول سرشه تا موهاش خشک شه بیرونم که اصلا نمیذارم