۳ پاسخ

عزیزم تخم مرغ حساسیت زا هست از ۸ماه باید بدی حالا توی کارت بهداشت هم نگاه کن

از حدود هفت ماهگی که غذای کمکی نوزاد شروع می شود، ابتدا بهتر است سوپ و و لعاب برنج به کودک بدهید و به تدریج سبزیجات پخته شده و مقدار اندکی گوشت بدهید. تخم مرغ را در مراحل بعدی به غذای کودک اضافه کنید، آن هم به اندازه نصف قاشق و به صورت سفت باشد. د  اگر کودک نسبت به ان علائم بدی نداشت به تدریج به این میزان اضافه کنید. اگر کودک حساسیت زیادی به تخم مرغ نشان می دهد و غذاهای دیگر را به راحتی می خورد، فعلا برای تخم مرغ دادن به او تا یک سالگی صبر کنید، و ترجیحا هم بهتر هست که از یک سالگی به بعد به کودکتان تخم مرغ بدهید.

تو پشت برگه بهداشت کامل نوشته چی رو چه موقع بدین با عکس توضیح داده