۳ پاسخ

درضمن برای غربالگری بین11 تا 13 هفتگی برید سونو.چون آزمایشات خون رو واسه غربالگری بعد از سونو میگیرند.پس جوری برید سونو که موقع آزمایشات از سیزده هفته نگذشته باشید.البته میگن 13 هفته و 6 روز.

سلام.عزیزم بعضی سونو ها 11 هفتگی هم تشخیص میدن.اما سیزده هفتگی حتما تشخیص میدن جای خوبی بری.بستگی به تجربه سونوگراف داره.کدوم شهرهستی؟اما خودت بپرس جفت کدوم طرف هست.اگه جفت سمت چپ باشه دختره.اگه سمت راست باشه پسر.یه روش دیگه هم من بلدم صد درصده.بچه چندمتون هس؟اگه دوست داری بگو راهنماییت کنم.همین امروز جنسزت بچت رو بفهمی

یعنی چی تشخیص جنین منظورت جنسیته؟ 14 هفتگی دقیق نیست آنومالی دقیقتره