۵ پاسخ

بنظرم باید بچه خوشش بیاد هاااا،ببین اگ وزنش جلو میره خوش خوراکه و گریه نمیکنه موقع خوردنش،بده،من چندبار عوض کردم اما گیگوزو دوس داشته هم چربه هم شیرینه هم تپل میکنه هم باب میل بچست

من بیومیل ای ار دادم فایده ای نداشت ولی ببلاک دادم خوب بود ببین کدومشون برای معده بچت سازگاری داره

چرا از ببلاک ار خوشت نمیاد؟دکتر واسه بچه منم اونو نوشته.ولی هنوز استفاده نکردم.

سلام چرا خوشت نمیاد؟منم ب پسرم ببلاک میدم ولی نمیخورتش با زبون پسش میزنه

آپتامیل ار, بیومیل ار,