۴ پاسخ

عزیزم هر بچه ای یک جوریه موقعش ک بشه خودش دمر میکنه نگران نباش

سلام، چرا خب؟ 🤔 هنوز زوده، پسرها که معمولاً شیطنتشون بیشتره هفته ی دوم وسوم ازماه ششم دمر میشن،اگه خودش سعى می کنه به پهلو بره کمکش کنید تا غلت بزنه و کم کم یاد بگیره. هرمرحله از رشد فرزندتون را اگه بهش کمک کنید زودتر یاد می گیره.

سلام بچه ها رو با سایرین مقایسه نکنین هربچه ای ژنش فرق میکنه

سلام. هنوز خیلی زوده عجله نکنید دختر من حدود شش ماهگی دمر شد و الان همش غلت می زنه.