۲ پاسخ

راستش من از اول راجع به آقایون و خانم ها به پسرم گفتم البته فکرکنم که خیلی حساس شده ولی فکرکنم بهتره به حدی که مجلس زنونه نمیاد وارد سالن عروسی زنونه نمیشه استخر بامن نمی اومد البته بهتره الان اسمشو نگین به نظر من ولی تاکید کنین عضو خصوصی هرکسی مربوط به خودشه ونباید کسی ببینه یابهش دست بزنه پسرم سخت میزاشت وقتی دستشویی میره بشورمش چون مهم بود عضو خصوصیشو کسی نباید دست بزنه که البته تونستم بهش بقبولونم که من مادرتم وحق دارم بدونم فقط به باباش نشون میدادچون اونم مرده... کلا باید آقایون و خانم ها رو خیلی تفکیک کنین باهم یه کارهای خصوصی بکنین که بفهمه خانمها باآقایون فرق دارن به نظرم آماده میشه

سلام،من به دخترم که چهارسالشه گفتم آقاها نباید جای خصوصی تو رو ببینن ،حتی جلوی برادر کوچیکت باید مراقبت کنی و به این میگن حیا،هر وقت هم جلوی برادر یکساله اش خودشو پوشونو تشویقش کردم و یاد گرفت