۸ پاسخ

نه اصلا درد نداره عزیزم .یکم فقط باید چرب کنی خودش چن روزه خوب میشه

من میخوام بعد تعطیلات دخترمو ببرم..سه ماهش میشه...یه ماهگی یکم زوده به نظرم..منم میترسم..😶

عزیزم دخترمن ۳ماهه بود سوراخ کردم همون لحظه گریه کرد ولی بعد اصلا اذیت نشد خیلیم زود خوب شد و سر یک هفته گوشواره خودشو گوشش کردم

راحیل بیست روزه بود سوراخ کردم.10 دقیقه گریه کرد...البته بعدش مرتب چربشون کن...گوشواره هاشو بچرخون که به گوشش نچسبه...

نگران نباش اصلا درد نداره .من دخترم سه ماهش بود تو خونه با یه سوزن نخ سوراخشون کردم اصلانم نفهمید

خیلی زودا چرا اینقدر عجله.بذار ی سالگی یا حداقل ۸و۹ماهگی.ماما ب من گفت تو بیمارستان ک اینکار رو زیر یسال یا شش ماه نکنید.اگه عفونت کنه بیچاره ای

من دخترمو بعد چهل روزگی بردم.اذیت نشد اصلا.گوش اولش ک سوراخ شد اصا نفهمید دومی رو چون هشیار بود یکم گریه کرد که شیر دادم بهش و ساکت شد

سلام عزیز یک ماه خیلی زوده حداقل بزار تا شش ماهگی