۱۴ پاسخ

اگه خیلی زیاده حتما پیش مشاور برو چون بعدا غبطه میخوری که چرا از لحظه لحظه بزرگ شدن بچت لذت نبردی..منم ناراحت بودم..واسه این که همش بچه درگیرم کرده بود..نمیتونستم به کارام برسم..رابطه زناشوییمون بهم ریخته بود..حوصله نداشتم..اما کم کم نشستم با خودم فکر کردم که اینطوری نمیشه..دخترم زندگی منه و من برای زندگیم باید تلاش کنم..یه دفترچه برداشتم کارایی که میتونستم انجام بدم رو نوشتم..رانندگی رو از سر گرفتم..بچمو گذاشتم تو کریر بردمش بیرون...گذاشتم تو کالسکه پیاده روی روزانه امو انجام دادم..وقتی بچم خوابید کارای خونمو انجام دادم و برای سکس زمانشو از آخرشب به اول صبح بعد نماز تغییر دادیم..الانم روحیه ام خوبه الهی شکر..😍🌹

من که تو خونه ننشستم بعد 15 روز اومدم بیرون خونه فامیل و دوست خونه هم باشم کتاب میخونم و کارهایی که دوست دارم انجام میدم آهنگ شاد گوش میدم شب ها کنار همسرم فیلم طنز می بینم بالاخره یه جورایی خودمو از اون فاز افسردگی دور کردم

الکی بخند با بچت حرف بزن سعی کن بخندونیش از خندیدنش لذت ببری .برو پیش خانوادت تو خونه تنها نمون . ب چیزای بیخودی بخند من این کارارو کردم خوب شدم ولی اگه شدیده برو دکتر

به چیزای خوب فکر کن عزیزم .وقتایی که نی نی خوابه به کارهای شخصی و یا خونه برس .وقتایی که بیداره باهاش مشغول شو .فکرای بد رو از خودت دور کن .سعی کن به چیزای خوب و قشنگ فکر کنی .
مثلا به حرف اومدن بچه ات ،جشنهایی که قراره براش بگیری و تدارکاتی که میخوای براش انجام بدی .همینا باعث میشه دیگه وقتی برای منفی بافی و فکرای آزار دور بشی .

خودتو مشغول کن وقتی بچه خوابه کارایی که دوست داری بکن بیرون برو عصاره گل محمدی ازداروخونه بگیربخور یا شربت گلاب وزعفرون

منم چون بچم مدام میخواس مک بزنه و سخت زایمان کرده بودم تا دوماه خسته و بی حوصله و گریه میکردم و ب همه میگفتم حالم بده اما انگار درونم یکی بهم میگف تو هیچیت نیس و داری تلقین میکنی واقعا هم همین بود بعد دوماهگی ک جون گرفت و شروع کرد خندیدن و شیرین شدن منم خوب شدم هم ب زندگیم و خودم و همسرم و بچم میرسم هم مهمونی میرم.تلقین بد نکن.وقتی شوهرت هس بچه رو سیر کن و بده باباش خونه رو تمیز کن حمام کن.غذای خوب بپز.ب خودت برس من معتقدم اگه زندگی تمیز باشه و کارای خونه و بچه رو کرده باشی اعتماد ب نفست میره بالا و بهتر ب بچه میرسی و خودت هم با چیزای مقوی تقویت کن.وقتی نی نی خوابه رابطه داشته باشین مثل قبل نمیشه شاهانه اما رضایت بخش باشه.موفق و شاد باشی عزیز🤩🤩🤩

مامان گیسو جون الان خوبی

الان خوب شدین ؟؟

سلام حالتون خوب شده الان ؟

سلام منم اینجوری بودم دوس داشتم فقط خودم و نوزادم باشم دلم میخواس اطرافم کسی نباشه وقتی از خونه مادرم امدم خونه خودم خیلی بهتر شدم

سلام دوستم.
کارایی ک بهت گفتمو انجام دادی؟

عزیزم تو این دوران تنها نباید بمونی همش سر خودت و گرم کن و برو خونه ی اقوام و دوست و آشنا تو جمع باش تنهایی باعث میشه بمونه روت حتما برو بیرون همه اینجورین خوب میشه نگران نباش

اون مدت زمانش باید بگذره اطرافیان باید سعی کنن شادت کنن وخودت به چیزای منفی و ناراحت کننه فکر نکنی

منم مثل توام خیلی ناراحتم