۶ پاسخ

اگه وزن گیریشخوبه بعد واکسن 6 ماهگی شروع میکنن

من جایی خوندم تو ایران 6 ماهگی ولی تو آمریکا از پایان چهار ماهگی شروع میشه اما حتی آگه نمیخای براش شروع کنی با طمع غذاها آشناش کن مثلا از خورشتی که درست کردی انگشتت بزن به آبش و دهنش کن که با طمع ها آشنا بشه و اگرم خاستی شروع کنی از فرنیها و حریره بادوم خیلی رقیق بهش از یک قاشق شروع کن
ولی حتما طمع غذا هارو بهش بشوند که بچه خوبی باشه واسع غذا خوردن😘

عزیزم الان وقتشه باید شروع کنی. ماشالا توی شیش ماهه دیگه. من امروز برا اولین بار ب دخترم لعاب برنج دادم. سه ماه و سه روزشه دخترم.

سلام.من پسرمو تا پایان۶ماهگی هیچی بهش ندادم الان۶سالشه و خیلی بد غذاس.ولی دخترم رو از ۴ماهگی کم کم شروع کردم بهش میدم سرلاک.لعاب برنج فرنی پوره سبزیجات و میخوره خیلی خوبه.بهش بده ولی کم تا اذیت نشه

من بعد چهار ماهگی لعاب برنج و پوره سیب رو شروع کردم الانم دارم فرنی و شیره بادام میدم

پایان ۶ ماهگی باید شروع کنی ولی من از ۴ ماهگی ب پسرم غذا دادم