۳ پاسخ

دکترم بری فکر نکنم دارو آمپول بدن برات بهتر پرتقال بخور معایعات بخور حالت درست میشه

بری بهتره چون منم هفته ۱۵ هستم سرما خوردم دوبار رفتم سروم تقویتی زدن برام خیلی بهتره تا نری و استامینوفن ساده هم بهم داد گفت مشکلی نداره

عزیزم..اگر گلو درد ، گوش داری..‌یعنی عفونت داره..عفونت مادر به شدت خطرناکه،هم برای خودتون هم جنین..من دقیقا چهار روز پیش گلو درد شدیدی گرفتم،سریع رفتم دکتر،داروهایی که بهم داد مخصوص مادران باردار بود و کاملا اَمن،سرم هم داد برای فشار پایینم و تأمین مایعات بدنم..الان هم خوب شدم.. اگر میبینید خیلی شدید نیست،درمانهای خانگی رو انجام بدین،اما اگر شدید شد و همراه با عفونت،حتما به پزشک مراجعه کنید.