۴ پاسخ

سلام عزیزم تا میتونی شیر بهش بده اگه شیر خشک بدی زودترخوب میشه هرچه بیشتر پی پی کنه بهتر ترنجبین دفع کننده است پی پی رو زیاد می‌کنه زردی رو خوب من به پسر میدادم

عزیزم از عطاری براش ترنجبین بگیر با آبجوش مخلوط کن و از صافی رد کن یا با قطره چکون یا شیشه شیر یا قاشق چای خوری بده بهش چون سردیه.
هم زردیش میره هم تپل میکنه
من واسه زردی بچم روزی ۲۰ سی سی بهش دادم

سلام پسر من تا یه ماه زردیش بالا و پایین میرفت ولی الان خوب شده نگران نباش.تو دستگاه دو روز تو خونه موند و دکتر یه قرصی داد ۵ روزه خوب شد.

حجامت کن خوب خوب میشه