۱ پاسخ

سلام عزیزم همین دیگران مغز آدمو میخورن که منجر به بعضی کارا میشیم اطراف همه از این دیگران زیادن از جمله من فقط شما سعی کنید وقتی کسی چیزی میگه بگید درست میشه بچس دیگه بزرگ میشه خوب میشه هم دماغ اونا بسوزه دلت خونک شه هم عصاب آرومه که بچتو تنبه نگردی .
درواقع پسر منم اینجوری بود همش سگ میشد حالا خوبه شما گرگه ی مدته درست میسه الان 7 سالش دیگه این اداهارو نداره زیاد توجه نکن بعدا خودت پشیمون میشی فقط با صبر و اعصاب آروم موفق باشی