۳ پاسخ

عزیزم من در کنار شیر خودم یه وعده ظهر میدم یه وعده شب قبل از خوابش بسته به سنش رو قوطی نوشته که چقدر بدی

عزیزم بستگی به شیر خودت داره
من دخترم به دنیا اومد از صبح تا ظهر فقط شیر داشتم
بعدشو شیرخشک میدادم
ولی این وسط هی سینه رو میدادم میک بزنه که شیرم بیشتر شه
هی بهتر شد تا یه مدت فقط شب قبل خواب میخورد که اونم خداروشکر شیر خودم کفاف داد
دو ماه و نیم البته طول کشید تا به اینجا برسه
به نظرم شما هم حتما کنار شیرخشک رو شیر خودت مداومت کن تا کلا فقط شیر خودتو بدی
اون اوایل یکی به من گفت دو نوع شیر معده ی بچه رو اذیت میکنه من باور نکردم
ولی این اواخر دخترم شیرخشک میخورد بی تاب میشد
یه نوع شیر بهتره

اگه سیر نمیشه و خودت و خودش اذیت میشید بهش ۶۰تا بده.البته روی قوطی نوشته بنا ب سن نوزاد چقدر بهش بدین.من میدادم اما بعد دوماه ندادم فقط مواقعی ک نباشم.بده اما عادتش نده شیر خودت جون دار کن.اما طبیعیه تا دوماه نتونن درست شیر بخورن و سیر نشن