۶ پاسخ

نیم ساعت قبل از اینکه بزنی یا بلافاصله بعد از تزریق هم میتونی بدی

بعد از واکسن هر 4ساعت یک بار بهش بدید، قبلش نیاز نیست

یک ساعت قبل واکسنش باید بهش بدی بعدش هرچهارساعت بهش قطره بده
این واکسن باعث میشه بچه تب کنه خیلی خیلی حواست بهش باشه بخصوص شب اول دخترم تا نصف شب بی حال بود و تب شدید داشت چندبار پاشوی کردم بهترمیشد تا2روز بعدش خوب میشه ولی حواست باشه خدانکرد تشنج نکنه اگه تب کرد شب چندبار بیدارشو چکش کن

من ابنباراثلاقبلش ندادم نسبت ب دوماهگیش بهتربود

دویاسه ساعت قبلش

نیم ساعت قبل رفتن دوبرابر وزنش استامینون بدین یکم هم آب قند بدین