۵ پاسخ

سلام .قدو وزنش الان چقده ؟

ذات بچه اینجوره.کم غذاست.بعضی بچه ها خوب میخورن. بچه از شیربگیریشم یه چندروزی لاغرمیشه اما بعد وزن میگیرن.اما بچه های رفلاکسی لاغرن.مطمئن باش ببریش دکتر دارو بنویسه بعدمیگی عوارض نداشته باشه و...

سلام.دختر منم خیلی اشتهاش کمه من دکتر بردم براش قرص سیپروهپتادین داد ک شبی نصف بدم.یعنی قوی ترین اشتهاآور.چند وقتی دادم کمی بهتر شده بود ولی از عوارضش ترسیدم براهمین یبار شربت شو گرفتم خوب بود ولی باز ک قطع کردم اشتهاش قطع شد

زینک و مولتی و یکم آبلیمو به غذاش اضافه کن

سلام عزیزم شربت ویتامکس خیلی خوبه من واسه پسرم باطمع اناناس گرفتم خیلی خوب بود