سلام مامانا تو دوران شیردهی میشه چای سبز خورد؟؟؟

۴ پاسخ

سلام زیاده روی فقط نکنین.چای و کلا نوشیدنی کافئین دار مثل قهوه و نوشابه و اینا زیادش هم روی کمیت شیر تاثیر میذاره و هم بچه رو بدخواب و بی قرار میکنه.در ضمن اگه زمان دم کشیدن چای زیاد باشه کافئین بیشتری داره و اگه کمتر از پنج دقیقه باشه تئوفیلین داره که آرام بخشه.اما چای سبز کلا کافئینش نسبت به چای سیاه کمتره ولی بازم زیاده روی در مصرفش برای خانم های باردار و شیرده توصیه نمیشه چون جلوی جذب آهن و کلسیم رو میگیره و باعث کاهش شیر میشه.امیدوارم مفید بوده باشه

سلام فک نکنم ضرری داشته باشه

اره میشه خورد
من روزی سه استکان میخورم اما خیلی رقیق و با عسل چون کمی طبع سرد داره

یک لیوان در روز اشکال نداره