۵ پاسخ

خارش داره حساسیت فصلی با اجازه دکترش شربت نئوتادین بگیر بهش بعضی وقتا اینجوری میشه بهش بده البته اگه بالای 6 ماهه

پسر من اوایل پاییز اینطوری شد، بخصوص تو خواب خیلی چشماشو می مالید و بیدار میشد
بردم دکتر گفت آلرژی هست و شربت کتوتیفن و متوکلوپرامید داد اون موقع ۴ ماهه بود یک هفته داروها رو دادم دیگه ترسیدم بدم و باهاش کنار اومدم از ۸ ماهگی به بعد خوب شد الانم که بهاره خوبه فعلا
ممکنه با خاطر دندون درآوردن هم باشه پسرم آخر ۸ ماه دندون درآورد

پسر منم اینجوریه فکر کنم به خاطر بهار باشه

عزیزم حتما خارش داره چشم و بینیش ستیریزین بهش بده

از دندون هم میتونه باشه، الکی بهش دارو نده عزیزم