۶ پاسخ

بااب نمک پاشویش وکن
یاد لباس تنش نکن
هر4ساعتی استامینو بده
محیط خونه رو گرم نکن
زودب زود شیرش بده بهترین دارویه واسه بچه

نگران نباش واسه پسر من ۳۸ رفته بود به صورت و پاهاش آب بزن لباسشو کم کن استانینوفن رو هر ۴ساعت بده

لباسای گرمشودربیار نازکتر بپوشون.زود ب زود پاشویش کن با آب ولرم یدونه رو پیشونیش دستمال بذار یدونم رو شکمش و پاهاش.جای واکسنشم دستمال بذار.باآب سرد بشور آبشو بگیر بذار توپلاستیک ۷_۸بار اینکارو بکن.دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده ولی ۴ساعت یکبار بده

قطره استامینوفن بده دوبرابر وزنش

سلام خوب قطره هر4ساعت بهش بده بادستمال خنك پيشونيشو خنك كن جاش هم گرم نكن .الان خيلي بالا نيست خنكش كني قطره بدي مياد تو 36

استامینوفن بده هر4ساعت یه بار اکه دیدی بازم داغع میتونی 2ساعت یه بار یا 1ساعت یه بارم بدی