۹ پاسخ

سلام عزیزم ببرش دکتر حتما خوب میشه نگران نباش

سلام دوست عزیز دختر خواهر شوهرم این مشکل راداشت دکتر کودکان بهش پیشنهاد آفتاب دادو از شانس خوب خانه ما خوزستان بود وبچه رالخت میخوابوندجلو افتاب ویه پشه بند میذاشت روسرش نور اذیتش نکنه وخیلی عالی جواب دادامیدوارم برای شماهم خوب باشه

عزیزم الان ببری پیش ارتوپددارو میده زودی خوب میشه نگران نباش پشت گوش ننداز که بزرگ بشه بعدا نتونی درستش کنی خدایی نکرده

دختر من یه پاش پرانتز تر بودتااون یکی حتی انگار یکم میلنگید.15ماهگی بردم دکتر عکس گرفت از پاش.دکتر گفت یکم اره مشکل کوجیک هست ولی تا 18ماهگی طبیعیهِبرید دیدی بدتر شد بیار.که خداروشکر تا 17ماه به بعد خوب شد صاف شد.دختر من بعد 4ماه راه رفتن بعدش پاش یهو پرانتز شد تا 4ماه خوب بود.بعدشم که 2سه ماهه خوب سد خودش

سلام عزیزم ایشالا ک طبیعی باشه ولی حتما ببرش دکتر ک خیالت راحت بشه دختر منم پاهاشو بد میزاشت همه میگفتن زیاد حساسی تا بردمش دکتر گفت مادرزادی لگنش رو به داخله(برخلاف بچه شما ک میگین پرانتزیه پاهای دختر من از ران و زانو رو به داخل بودن یعنی وقتی بایسته ران و زانوهاش بهم نزدیک میشن ک دکتر برا یک سال بهش ورزش داد

سلام عزیزم حتما ببرش دکتر ان شالله ک درست میشه

سلام دکتر میگه تا سه سال خوب میشه اگه تا بعد از سه سال هم اینجوری بود باید ببری دکتر نشون بدی

سلام حتما ببرش دکتر و قطره هاشو که میدی انشالا😞😞😞

سلام عزیزم حتماببرش دکتر یه سری ماساژوراهکارمیگه که مانع پراتتزی پاهاش میشه