۳ پاسخ

سلام قند خونت یه کم بالاست پیاده روی کن، شیرینی، شکلات روحیه کن، برنجم رو کمتر مصرف کن،، سعی کن لوبیا پلو وسبزی پلو بیشتر باشه، سیب زمینی رو هم کم کن. بیشتر سبزیجات تازه مصرف کن. هویچ یه دونه بیشتر مصرف نکن. قند میاد پایین. درضمن اگر موقع خواب یه قاشق سرکه سیب طبیعی رو با یه لیوان آب بخوری قند خونت تنظیم میشه نگران نباش. مواظب خودت وکوچلوت باش

دکتر به من گفت قند خون تو بارداری ۱۰۰به بالا نباشه برای شما لب مرزه خطر نداره

علاوه بر رژیم غذایی باید بری دکتر بهت دارو میده واسه کاهش قند خونت دوست من مصرف میکرد