۷ پاسخ

گلم اول بیرون تو بغلت یا موقع شستن پی پیش بهش مزه آب بازی کردن و بچشون یعنی بدونه چقد خوبه آب بازی خودش میره اون لابد اول از آب سرد یا گرم ترسیده تو بغلت رو ظرفشویی یه جامو بزار جلوش مشتاقش کن آب بازی کنه یه به آب ضربه بزنه آب هم نه سرد باشه نه گرم بعد همون کارو تو حموم انجام بده البته برای بردن و خارج کردن بچه به حموم عجله نداشته باش هم فضای حموم و گرم کن هم فضای خونرو چند دیکه از اسباب بازیارو بنداز تو آب خودتم به آب ضربه بزن شاپ شاپ کن بخند خودت با بی توجهی به اون مشغول بازی کن آروم به آب ضربه بزن و بهش بگو تو هم اینکار و بکن بعد میبینی که مثل شیطونک من از دست در میره ،میره تو حموم😆😆😅

سلام خوب بعضی از بچه ها اینطورین از حموم فرارین یا شاید هم از آب میترسه دوش آب را باز نکن اول وانش را پر کن بزارش به حال خودش تا آب بازی کنه بعد که بازیش را کرد سریع بشورش بیارش بیرون

شایدم کف چشمشو میسوزونه ک گریه میکنه

عزیزدلم باهاش خودت آب بازی کن تا یاد بگیره توپ و اردک مخصوص وان حموم بچچه بگیر بنداز تو اب خودش خودبخود بازی میکنه دخترشما برعکس پسر من حتی هرموقع که پی پیش رو میرم بشورم سرشو میبره زیر شیر آب تا خودم بشورمش

سلام عزیزم میتونی از عروسک و توپای رنگی تو وان حمومش بزاری سعی کن شامپوهایی که شکل عروسک هستن استفاده کنی

منم دخترم خیلی گریه میکنه من میرم تو حمام دررو باز میزارم تا بازی بازی بیاد این طوری کمتر گریه میکنه

وای دختر منم همینه اینسری کل اسباب بازیاشو اوردم تو حموم بهتر بود فقط موقع اب کشیدنش گریه کرد