۷ پاسخ

از اول پنج ماه مینشست تو اوایل شش ماه هم کامل خودش میشینه .
مونده به عادت دادن بچه . اخه دختر من از زمین خوابیدن از اول بدش میومد همش یا تو بغلم مینسشت یا تو بغلم راه میرفتیم . شما هم کم کم دورش رو پر از بالش کن بزار خودش عادت کنه به نشستن نگران نباش زمان لازمه

گلم اصلا نگران نباش دخترمن رفته توده ماه تازه نشست من انقدگریه كردم نگران بودم فكرهای بیخود میكردم الان میگم دیونه شده بودم

عزیزم این نگرانی نداره دختر من هشت ماهشه هنوز خودش تنها نمیتونه بشینه تازه کم کم داره میشینه واینکه بچه ها با هم فرق میکنن عزیزجان هیچوقت بچه ات رو به دیگر بچه ها مقایسه نکن من ک بچه اولم رو سر مقایسه کردن دیگران خیلی اذیت کردم ولی الان بچه دپمم رو جور دیگه ای بزرگ میکنم و به اطرافیا توجه نمیکنم

عزیزم بچه با بچه فرق میکنه...دختر من ۵ماهو‌ بیست روزگیش اولین بار‌ خودش نشست...چون علاقه به نشستن داشت...هرچقدرم دیگران میگفتن‌ ک نذار بشینه کمرش دردمیکنه من گوش ندادم چون دکترش گفته بود بچه کمرش دردنمیگیره چون ماهیچه هاش نرمه...هرجور‌ عادت دادی‌ همون میشه...

دخترمن ازشیش ماهگی خودش نشست

پسر منم 7ماهو ده روزشه نمیشینه میگن تا 9 ماه فرصت هس

از ۵ و نیم ماهگی دخترم نشست. ولی خب همه بچه ها یه شکل نیستن