۳ پاسخ

نه عزیزم مشکلی بوجود نمیاره فقط باید حواست باشه شاید به بچه شما نسازه ولی آزیترومایسین خیلی بهتره چند تا مشکلو برطرف میکنه

سلام عزیزم سیتریزن برای آبریزش و اموکسی کلاو چرک خشک کن هستش و برا هر بچه ای امکان داره تو بدنش یجور جواب بده و یه بجه ای رو اسهال کنه و یه بچه ای رو ن حالا بهش یبار بده همون اندازه ای که دکتر گفته ببین چی میشه دیگ....

سلام عزیزم من قبلا به پسرم دادم خوب ..اسهال نشد ....وای باید ببینی به بچه شما میسازه یانه چون هربچه ای یه جوره