۴ پاسخ

مدفوع سبز اغلب دو دلیل میتونه داشته باشه یا گوشش درد میکنه یه پارچه گرم کن روی گوشش بزار اگه حس کردی آروم میشه بدون همون و دلیل دیگشم اگه شیر خودتو بهش میدی بچه اگه مداوم از یه سینه بیشتر شیر بخور م. اد قندی اون شیر بیشتر میشه و دیگه هیچ ویتامینی نداره و بیشتر قند هست و باعث میشه مدفوع سبز روشن بشه تند تند سینه رو عوض کن خوب میشه عزیزم همه دکترا میگن هرعلایمی در کودکتون از علائم سرماخوردگی بگیر تا هر درد دیگه ای در نوزاد از سه روز بیشتر شه باید حتما پیش متخصص ببری انشالله چیزی نیست حداقل خیال خودت راحت میشه

سلام قطره( الکل بوریکه) بخر صبح و شب یک قطره تو گوش هاش بریز . پسرم اینجوری بود بردم متخصص گوش ، قطره داد. خداروشکر خوب شد . امتحان کن انشالله که خوب میشه

سبزیجات مصرف نکردین؟معمولا از اون میشه و یا میگن گوشش التهاب داره

من هروقت دخترم مدفوعش سبز بشه پشت گوشش و پهلوهاشو وازلین میزنم ،کلاه می پوشونم سرش زود خوب میشه،شمام امتحان کن